Rampa Kft. - sörgyártás

Rampa Kft. – sörgyártás

 

Rampa Kft.
Ügyvezető: Kiss László, +36-30-445-9382
Cím: 5122 Jászdózsa, Széchenyi u. 51.
Telefon: 20/315-9166
E-mail:
rampa@freemail.hu

Honlap: www.pannonbrau.hu

 

A Rampa Kft-t 1992-ben alapították azzal a céllal, hogy minőségi kisüzemi sörrel jelenjenek meg a magyar piacon. Ezekben az években a sörfőzdék virágkorukat élték. Akkoriban még a vezető nem gondolta, hogy egyike lesz a mai napig aktívan üzemelő sörfőzdéknek. Kellemes, különleges ízvilágú, 5 % alkoholtartalmú, tartósítószer mentes bajor típusú világos és barna sört gyártanak és forgalmaznak. Emellett újdonságként köleses sör gyártását is elkezdték. Termékeinket az üzem mellett található Állomás Sörözőben értékesítik, ezen kívül hordóba és üvegbe palackozva vendéglátó helyeken és élelmiszer boltokban találhatóak meg. A Cég aktív tagja a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének, söreinkkel számos versenyen szerepeltek már kiváló eredménnyel.

 

Dósai Pannonbräu Világos

Bajor típusú világos sörünket 1993 óta gyártjuk. Természetes alapanyagokból készül, kizárólag árpamaláta, komló és sörélesztő felhasználásával, semmilyen adalékanyagot vagy tartósítószert nem tartalmaz. Az átlagos sörök közül kellemes, aromás ízvilágával emelkedik ki.

 

Dósai Pannonbräu Barna

2005 óta gyártjuk ezt a típusú sört, mely a eredeti receptúrához képest a színező és karamellmaláta hozzáadásában tér el. Az aromás íz kiegészül a karamell zamatával.

 

Köleses Sör

Egy külső partnerrel összefogva 2008 óta gyártunk köleses sört. A világos sörünk receptúrája köles hozzáadásával egészül ki.


Sörei: Pannonbrau Világos, Barna, Köleses Sör    Add a Facebook-hoz


JASZSAG.EUA Jászság - (c) JASZSAG.EU, JABE, BL 2011.