Juhász Józsefné - grillázstorta késztő

Juhász Józsefné – grillázstorta késztő


 

 

Juhász Józsefné
Cím: 5144 Jászboldogháza
Tel: -
E-mail.: -
Honlap: -


 

 

 

Az általa nyújtott szolgáltatások:
- egyedi igények, megrendelések teljesítése


Juhász Józsefnét (Baráth Terézia) mindenki csak a „ukortortás Terikének” ismeri Jászboldogházán. Jászboldogházán született, majd családjával együtt Jászberénybe költöztek, a család női tagjai foglalkoztak égetett cukortorta készítéssel, mely gyermekként felkeltette érdeklődését. Az otthon elsajátított fortélyokat szívesen gyakorolta és saját családjának minden jeles ünnepére készített a finomágból. Idővel visszaköltöztek Jászboldogházára, ahol a lakodalmakra készítette tortáit. Később már az oktatási intézmények, jótékonysági bálok közkedvelt tombolatárgya lett alkotásaiból.


Többek között készített már bárányt, nyitott könyvet ballagó diákok számára, templomot, bölcsőt és még számos mást is. Számára nincs lehetetlen, amit kitalálnak, Ő megvalósítja égetett torta formájában.


Tudását bizonyíthatta is 2001-ben, amikor Jásztelken rendezték meg a Pörkölttorta készítők találkozóját. Erre a versenyre bemutatkozásként a „Szentkoronát” vitte magával, melyet a Jászok Egyesülete különdíjával ismertek el. Szintén jásztelken, két évvel később került megrendezésre a Jász Világtalálkozó, ahová szintén meghívást kapott.


Legújabban mobiltelefont, kamiont, télapót, boszorkányt, családi házat kérnek tőle a megrendelői, melyek elkészítése sok időt vesz igénybe Terikétől. Ügyességét bizonyítja, hogy mára már nem csak lakóhelyéről de a környező településekről is számos megrendelést kap.

 


     Add a Facebook-hoz


JASZSAG.EUA Jászság - (c) JASZSAG.EU, JABE, BL 2011.