Szőllősi Lászlóné - horgolás

Szőllősi Lászlóné - horgolás


 

 

Szőllösi Lászlóné

Cím: 5100 Jászberény
Tel: 20/3859162
E-mail.: szollosi45@pr.hu
Honlap: -

 


 

 

Az általa nyújtott szolgáltatások a következők:
- Egyéni és egyedi megrendelések teljesítése
- Szakkörök szervezése, lebonyolítása


A 2005 óta működő 12 tagot számláló kézimunkaműhely ügyes kezű lányok-asszonyok részvételével alakult. A műhely létszáma folyamatosan bővül, hiszen a horgolás szerelmeseinek nagyszerű lehetőség ez tapasztalataik, mintáik, ötleteik kicserélésére.


A műhely vezetője Szőllősi Lászlóné magas színvonalon műveli ezt a – napjainkban már sajnos ritkaságnak számító – szép hobbyt, s szívvel-lélekkel adja át a horgolás titkait az érdeklődőknek.


Kezdetben az elfeledett rece és szalaghorgolását elevenítették fel, majd a nagy érdeklődésre való tekintettel újabb technikákat is elsajátítottak, kipróbáltak. Ma már Kézimunkázók Baráti Köre néven alkotnak.


Az elmúlt években tanult technikákat, a szemet gyönyörködtető míves kézimunkákat a tagok többször is bemutatták a nagyközönségnek kamarakiállítás keretében a Déryné Rendezvényházban. Kiállításaikon horgolt csipkékben, hímzésekben, gobelinekben s egyéb kézimunkákban is gyönyörködhetnek az érdeklődők.


Szőllösi Lászlóné általános iskolában kezdte a kézimunkázást tanulni: kötést, horgolást, szegést, hímzést, stoppolást. Mióta gyerekei megszülettek ruhaneműt is készít, amik hol a divatnak, hol a szükségnek felelnek meg. Rengeteg kézimunkával kapcsolatos irodalmat gyűjtött össze, könyveket, újságokat.


KÉZIMUNKÁZÓK BARÁTI KÖRE
foglalkozások: minden kedden 16-18 óráig
Vezeti: Szöllősi Lászlóné

     Add a Facebook-hoz


JASZSAG.EUA Jászság - (c) JASZSAG.EU, JABE, BL 2011.