Dr. Góczáné Kakuk Melinda - drótékszerek, horgolás

Dr. Góczáné Kakuk Melinda - drótékszerek, horgolás, decoupage


 


Dr. Góczáné Kakuk Melinda
5100 Jászberény
Tel.: -
E-mail.:
mandalaekszerek@gmail.com
Honlap: www.mandaladrotekszer.blogspot.com 
 
Az általa nyújtott szolgáltatások a következők:
- Egyéni és egyedi megrendelések teljesítéseDr. Góczáné Kakuk Melinda jászapátin született, jelenleg Jászberényben él. Már nagyon régen foglalkozik többféle kézműves technikával. A varrást, hímzést és kötést még a nagymamája szerettette meg vele még kislánykoromban. A régi, Singer lábbal hajtós varrógépén gyártotta a barbi ruhákat. Utána vett számára a nagymama pár terítőnek való anyagot és azon tanulhatta meg a szálöltést, majd már egyre bonyolult formákat. Megtanult sálakat és sapkákat kötni. Majd később a festés és rajzolás ragadta magával, amit még Deli Mária tanárnő segítségével fejlesztett.


Hosszú idő után találta meg egy már ténylegesen szerelemmé váló hobbit a drótékszer készítést. 2009 novemberében talált egy weboldalt, ami teljes mértékben megváltoztatta az életét. Kricsár Annamária oldalán számos gyönyörű ékszert talált, melyet drótokból hajlított és gyöngyökkel, majd ásványokkal díszített. Szerencséjére a honlap tulajdonosa Jászjákóhalmán lakott és nagyon szívesen segítségére volt a technika elsajátításában.

Ékszereit bevonatos rézdrótból, sárgaréz drótból és ezüstözött drótból készíti. Kizárólag jó minőségű ásványokat használ, mivel csak így tudja elérni, hogy azok minél tartósabbak, szebbek maradjanak. Gondos ápolással az ezüstözött ékszerek is sokáig megtartják fényüket. Nagyon szereti a bonyolult mintákat, amiket mind fülbevalóknál, medáloknál és gyűrűknél előszeretettel alkalmaz is. Mindig keresi az új technikákat, amiket az ékszereibe is beépíthet.


Jelenleg a gyerekeivel van otthon vagyok, de emellett szán időt az ékszerek készítésére valamint a kötés, horgolás mesterségének űzésére is. Alkotásaival Jászapátin a Centrum Papírboltban is találkozhat az érdeklődő.
 
     
 
   

    Add a Facebook-hoz


JASZSAG.EUA Jászság - (c) JASZSAG.EU, JABE, BL 2011.